Welkom

fryslan_competitie_blad.jpg

Op de website van de Fryslân Competitie. Een dressuur competitie die in 2020 wordt georganiseerd door 9 verenigingen/stichtingen. Die jaar een paar veranderingen Drogeham, St. Annaparochie en  Bakkeveen doen niet meer mee. Maar we hebben Oranjewoud, Bolsward en Sonnega bereid gevonden mee te doen. Van elke vereniging/stichting zitten er 1 of 2 personen in de organisatie.

Wij willen hiermee een extra stimulans geven aan de dressuursport en de kwaliteit bevorderen door middel van een competitie over meerdere wedstrijden waardoor de beste combinaties overblijven, en tegen elkaar kunnen strijden in een prachtige finale voor mooie extra prijzen en natuurlijk de eer!

Het is de bedoeling dat ruiters, door mee te doen op de wedstrijden van deze organisaties punten kunnen verdienen. De beste 4 wedstrijden worden bij elkaar opgeteld waarvan de ruiters met de hoogste scores worden uitgenodigd voor de Finaledag op zondag 13 september in Koudum.

Deelname aan de competitie is mogelijk van B t/m Z2 pony’s en B t/m ZZL paarden uit alle provincies. Inschrijven kan via deze website, ook voor de tussenstand kunt u terecht op deze website.

De organisatie wenst iedereen veel rijplezier.

Zie het reglement voor meer informatie.